logo graasjdesign zonder kader
Hoi! Ik ben Reggie en ik woon samen met mijn man en onze katten in Horn, in het mooie bronsgroen eikenhout.  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met ambachtelijke kunst. Op deze site verkoop ik een aantal van mijn werkstukken in de hobbymatige sfeer. Dit zijn vaak halffabrikaten, die je kunt gebruiken bij je eigen hobby, maar soms ook kant en klare objecten die mooi zijn als uniek cadeau. Momenteel werk ik voornamelijk met wol, maar ik ben ook bedreven in het bewerken van tuigleer en levensechte bloemen maken van bloemistencrèpe.

De natuur is een pijler in mijn leven. Ze geeft en ze inspireert. Ik hou van alles wat met de natuur te maken heeft en het is mijn missie om zoveel mogelijk met haar rekening te houden als tegenprestatie. Mijn voorliefde voor ambachten komt daaruit voort; wat kunnen mensenhanden veel maken zónder industrie. Ik betreur het feit dat het niet meer mogelijk is op deze manier te leven, maar ik besef ook dat het niet altijd rozengeur en maneschijn was om alles met de hand te doen. Ik ben altijd op zoek naar de gulden middenweg.

De naam GraasjDesign is ontstaan uit De Graasj (limburgs voor garage, maar dat had je vast wel begrepen), mijn eigen plekje in onze tuin in Horn waar ik voorheen mijn hobby uitoefende. Omdat er op een gegeven moment een bedrijf in de regio de naam 'De Graasj' officieel ging voeren heb ik de naam veranderd in 'GraasjDesign'.
Deze naam dekt de lading eigenlijk veel beter omdat hij de combinatie van authenticiteit en kunst eer aan doet.
Omdat mijn Graasj nu gedeeld wordt met onze lieve Patser en Zorro, één gehandicapt en één zéér autistisch poesje, werk ik nu vanuit het huis en gebruik ik De Graasj alleen nog als PoezenZorgHotel ;)

Ik wens jullie veel plezier op deze site!