logo graasjdesign transparant 750
Levertijd
Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een factuur via email.
Dit factuurbedrag maakt U over op IBAN nummer NL45 INGB 0007 8365 19 t.n.v. R.G.J. Hamers-Geelen
Als uw betaling ontvangen is krijgt u een bevestiging per email.


Na uw bestelling stuur ik ook altijd even een mail om afspraken te maken over persoonlijke wensen en levertijd (behalve bij de naambandjes).

Het betreft hier handgemaakte producten die speciaal voor u worden gemaakt. Ik begin dan ook pas na betaling met het vervaardigen van uw producten. De aangegeven levertijd geldt dan ook vanaf het moment dat uw betaling binnen is. 

Verzendkosten
Deze zijn per artikel verschillend en gelden voor Nederland. Voor andere landen, neem even contact op met rgjhamers@hotmail.com
verzenden geschiedt met PostNL

Zelf afhalen
Woon je in de buurt van Horn of ken je mij persoonlijk?
Dan kunnen we via email een afspraak maken en kun je je bestelling gewoon komen ophalen.
rgjhamers@hotmail.com

Aanvullende voorwaarden:

Verzending geschiedt op risico van de koper. Bij duurdere artikelen adviseren wij aangetekend verzenden. Bij die artikelen is dat als optie aangegeven.

Wanneer U onverhoopt niet tevreden bent over uw bestelling, kunt U binnen 7 dagen de betreffende artikelen terugsturen of terugbrengen (m.u.v. gepersonaliseerde artikelen). Eventuele verzendkosten zijn daarbij voor uw eigen rekening. U ontvangt binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen uw geld terug (exclusief de verzendkosten). Neem altijd even contact op via mail voordat u artikelen retour stuurt.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden aangezien ze speciaal voor u zijn vervaardigd. Uitzondering hierop is een defect. Neem in dat geval via email contact op, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

 
  Verstuur een kaart
 


  Werk aan de muur 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop